Astrologia

Ikivanhaa humpuukia, viihdettä vai keino nähdä itseen ja elämään ihan toisesta näkökulmasta?

Astrologia

Astrologia on ikivanha itsetuntemuksen oppi, jonka tarkoitus on toimia ohjenuorana ja suuntaviittana yksilön elämässä. Oikein käytettynä se tukee elämääsi ja auttaa sinua ymmärtämään ja hyväksymään itsesi paremmin. Itse en ennusta astrologian avulla, koska näen astrologian suurimman potentiaalin yksilön apuna itsensä hyväksymisessä, rakastamisessa ja oman itsensä näkemisessä uudessa lempeämmässä valossa.

Tarkoitus

Astrologian tarkoitus on toimia puolueettomana itsetutkiskelun välineenä. Se auttaa näkemään itsessäsi potentiaalisi, voimasi, taitosi sekä se ennen kaikkea auttaa sinua ymmärtämään itseäsi syvemmin. Miksi olet sellainen kuin olet ja miksi tulet juttuun tiettyjen ihmisten kanssa ja taas toisten kanssa ei mikään tunnu onnistuvan? Astrologia tuo selvyyttä ihmisten väliseen toimintaan, selittämällä eroavaisuuksiamme. Tällöin ymmärrys, hyväksyntä ja anteeksianto on huomattavasti helpompaa niin muita että itseäsi kohtaan.

Miten se toimii

Syntymäaikasi ja -paikan perusteella lasketaan tähtikartta, joka näyttää syntymähetkelläsi planeetoiden asetelmat. Miten ne ovat asettuneet ja minne. Nämä taas kertovat symbolikielellään elämäsi oppiläksyistä, haasteista, taidoista, tarkoituksesta sekä sielusi suunnasta minne se haluaa kasvaa. Henkilökohtaisesti ajattelen kunkin sielun valitsevan syntymähetkensä - jolloin planeetat ovat JUURI oikein. Tällä tavoin ne voivat tukea ja muistuttaa sinua sielunsuunnitelmastasi. Eli itse planeetat eivät määräile kohtaloita, ne toimivat suuntaviittoina.

Loistava apuväline

Astrologia toimii parhaiten minäsuhteesi parantamisen välineenä. Siinä samalla se toimii henkisen kehityksen välineenä. Astrologia antaa muun muassa näkökulmaa kehoosi, työhösi, ihmissuhteisiisi, seksuaalisuutesi, tunnemaailmaasi, pelkoihisi, oppiläksyisihisi, mieltymyksiisi, tarpeisiisi, haasteihisi, vahvuuksiisi ja taloustilanteeseesi. Olenkin 10 vuotta tutkinut omaa karttaani ja edelleen löydän uusia asioita. Eli kyse ei ole mistään pikaisesta lukaisusta halutessasi kuulla kaiken itsestäsi!

Mielestäni

Näen astrologian parhaimman ja kauniimman puolen alkaessamme ymmärtää itseämme ja läheisiämme syvemmin. Kun näkee paperilla mustaa valkoisella ja mahdollisia selityksiä eroavaisuuksillemme – on paljon helpompi hyväksyä toistemme erilaisuudet. 

Tästäkin huolimatta on aina hyvä pitää jalat maassa ja ei kannatta ihmisiä nähdä vain karttansa perusteella. Ihminen on laaja kokonaisuus, joka kehittyy joka päivä.

Voit varata ajan kanssani ajanvarauspalvelun kautta. Palvelut-osiossa pääset tutustumaan ensin tarjontaani ja vaihtoehtoihini.

Siirry sivun alkuun