Energiahoito

Energiahoitaminen on ikivanha tapa, oppi ja keino vaikuttaa ihmisen olotilaan, ja sitä kautta terveyteen ja hyvinvointiin pelkän energian voimalla. Energiahoidon tyylejä on todella monia, koska energiaa voidaan välittää monilla eri tavoilla. Toiset koskettavat kevyesti, kun taas itse käyttämässäni tyylissä asiakkaaseen ei kosketa fyysisesti hoidon aikana lainkaan. 

Se mikä yhdistää kaikkia energiahoidon tapoja on se, että energialla keskitytään avaamaan ihmisen kehoissa olevia energeettisiä tukoksia, jotka voivat ajan myötä ilmetä myös fyysisinä vaivoina ja sairauksina. Käyttäessäni sanaa keho monikkomuodossa eli kehoissa, tarkoitan juurikin sitä, että jokainen ihminen omaa fyysisen kehon lisäksi energeettisellä eli ohuemmalla tasolla myös “kehoja”, kuten astraali- ja eetterikehon. 

Energiahoito 45min / 65 €

Syväpuhdistava

Syväpuhdistavassa energiahoidossa keskityn syvien tukosten avaamiseen. Hoidossa tahdon auttaa sinua avaamaan ja puhdistamaan sisimmästäsi asioita, joita olet saattanut kantaa menneistä elämistäsi ja kauempaa saakka aina tähän päivään asti. Hoito on intensiivisempi mutta tehokas pitkäaikaisten tukosten avaamisessa. 

Hoito sopii jokaiselle, joka tahtoo puhdistaa itseään syvemmältä kuin pelkästään tästä elämästä. Ihminen koostuu kerroksista, ja siksi usein voi vaatia useamman hoidon, että päästään syvempiin tasoihin saakka. Ensimmäiseksi voikin nousta esiin tämän elämän vanhimpia asioita, jos niitä ei ole käsitelty ja vapautettu.

Energiahoito 45min / 65€

Tasapainottava & avaava

Hoidossa käsittelen chakrojen lisäksi ohuempia kehojasi ja puoliasi, jotta niiden kautta entistä korkeammat energiavirtaukset pääsevät virtaamaan kehoosi ja elämääsi.

Keskityn erityisesti tankkaamaan sinua, täyttämään energiavarastosi sekä tasapainottamaan sinua kokonaisuutena. Hoidon aikana puhdistan energioita kevyemmin kuin syväpuhdistavassa hoidossa, ja siksi tämä hoitomuoto on kevyempi ja sopiikin hyvin jokaiselle, joka kaipaa energeettisistä tankkausta, keventymistä ja lempeästi avautumista.

Hoidon aikana

Jokainen joka tulee vastaanotolleni puhdistetaan energeettisistä häiriöistä ennen jo hoidon alkamista. Tällöin energiahoidon aikana voimme suoraan mennä asiaan, ilman ylimääräisiä häiriötekijöitä.

Pyrin syväpuhdistavan hoidon aikana puhumaan ja kertomaan mahdollisimman selkeästi, mitä teen, miksi teen ja mitä näen. Tällä tavoin asiakaskin pysyy mukana hoidon etenemisessä. Usein asiat joita havaitsen ovat energiamuodossa, joten ne voivat ilmetä symbolikielellä tai jollain muulla tavalla. Näiden havaittujen asioiden avaaminen ja käsittely on osa hoitokokonaisuutta. 

Tasapainottavassa hoidossa olen hiljaisempi ja keskityn tasapainottavaan ja avaavaan tulokseen. Asiakaskin pääsee rentoutumaan paremmin.

Hoidon aikana asiakas makaa hoitopöydällä ja rentoutuu mahdollisimman hyvin. Hoito ei vaadi sinulta mitään muuta erityistä kuin avointa mieltä. 

Siirry sivun alkuun