Huumori

Huumori on minulle keino tunnistaa oikeita ihmisiä, koska huomasin jo varhain, että Pyyteettömän Rakkauden mestarit ja opettajat ovat kaikki erittäin hauskoja ja huumoripitoisia. Heistä huokui ilo ja siksi myös kauneus. Ilo on korkeaa energiaa.

Huumori on ollut aina minulle tärkeää. Tahdonkin käyttää sitä keskustellessani tai muuten toimiessani ihmisten kanssa. Elämä, vaikeudet ja haasteet – mikään niistä ei ole liian vakavaa. Me olemme syntyneet uudelleen jo monta kertaa, epäonnistuen ja mokaten lukemattomia kertoja. Olemme kaikesta siitä selvinneet loppujen lopuksi elossa. Löydämme itsemme uudesta elämästä ja uudesta kehosta kerta toisensa jälkeen. Me saamme aina uuden tilaisuuden. Mikään ei ole lopullista, siksi huumori ja ilo ovat erittäin oivallisia ja sallittuja työkaluja lähtiessäsi tutkimaan elämääsi, historiaasi, itseäsi ja sisintäsi kohti korkeinta minääsi, sillä jokaisen meidän sisin olemus tuntee ja osaa iloita.

Huumori joka tulee sydämestä johdattaa entistä korkeampia energioita kohti.

Huumori on hyvä merkki ihmisessä. Uskon huumorin liittyvän älykkyyteen ja ihmisen mielen kykyyn yhdistellä asioita. Se on myös merkki kyvystä katsoa asioita erilaisista näkökulmista ja löytää iloa välillä täysin järjettömillä tavoilla – mieli ei siis ole liian kankea ja ruostunut. Mieli on useimmiten joustavampi ja vastaanottavaisempi ja kyseinen yksilö onnellisempi. Hän on siis tehnyt jotain oikein. Näin voisi helposti ajatella.

Toki on olemassa monenlaista huumoria, enemmän hyväksyttävää ja vähemmän hyväksyttävää. Jokaiselle löytyy jotakin, mutta tärkeintä huumorissa minusta on se, että se tulee sydämestä ja ilosta. Tällä pystyy erottamaan kettuilun, joka voidaan yrittää verhota huumoriin. Kuten huumoria, monia muitakin asioita voidaan käyttää joko hyvään tai pahaan.

Jos jokin asia on liian vakava jollekulle, useimmiten siihen liittyy estoja, pelkoja tai jotain muita rajoitteita. Haavoittunut ihminen ei yleensä pysty nauramaan aidosti sydämestään. Tuloksena voi olla opittu nauru, jolla peitellään haavoittuvuutta tai muuten esitetään asioiden olevan hyvin. Huumori on usein myös keino suojella jotain osaa itsestämme.

Vakava ihminen ei nyt siis ole mikään punainen vaate – tietty tasapaino on tärkeää. Jos elämässä vetää kaiken täysin lekkeriksi, voi huomata vaikeuksia esimerkiksi työhön liittyvissä asioissa (ellet sitten ole koomikko). Toisaalta taas liika vakavuus voi rajoittaa elämästä nauttimista. Molempia tarvitaan, koska tasapaino on äärimmäisen tärkeää tässä aineellisessa ihmisten maailmassa.

Jokaisen olisi hyvä löytää ilo omassa elämässä. Sallia toisille huumorinsa, vaikkei sitä itse ymmärtäisikään. Jokaisella on omanlaistaan huumoria, viisautta ja iloa. Siksi onkin tärkeintä toteuttaa itseään, jotta hengenheimolaisesi löytäisivät sinut. Huumori on vahva kommunikoinnin väline, joten valjasta omasi.

Anna huumorille mahdollisuus laajentaa tietoisuuttasi. Sekä omaasi että muiden.
Siirry sivun alkuun