Ihmisyyden rakastaminen

Usein ihmisillä henkisen kasvun polulla vauhti tyssää tämän kysymyksen äärellä: Rakastatko ihmisenä olemista?

Vaikka joku olisi päässyt yli suurista traumoistaan ja oppinut antamaan itselleen anteeksi suurimmat mokansa – siitäkin huolimatta monelta yksilöltä jää tämä tärkeä askel liian vähälle huomiolle. Ja kyseessä on itse asiassa todella suuri askel, jota ei voi ohittaa. Se alkaa nostamaan päätään ennemmin tai myöhemmin.

Usein sisäinen matkamme alkaa omien asioidemme käsittelyllä, kunnes olemme päässeet siihen pisteeseen itsemme kanssa, että meillä on hyvä olla itsessämme. Arvostamme, rakastamme ja kunnioitamme itseämme ja tarpeitamme. Ajattelemme, että olemme tehneet kaiken oikein – silti sisäinen tunne voi alkaa kalvamaan, aivan kuin henkinen kehityksemme olisi pysähtynyt.

Suunta voi olla hukassa etkä tiedä, mihin keskittyisit tai mikä asia tai vastaus auttaisi sinua eteenpäin. Mutta ajattelet olevasi jo hengen huipulla. Voisitkin kysyä tällöin itseltäsi: rakastatko olla ihminen? Rakastatko ihmisyyttä ja ihmiskuntaa?

Jos vastauksesi on ei, et pysty täysin maadoittumaan maanpinnalle. Osa sielustasi ja herkästä puolestasi ei nimittäin uskalla fyysisoitua sinuun syvemmin, koska et rakasta ympäristöäsi ja sitä muotoa, jossa olet. Kun henkisessä kehityksessä ollaan aika pitkällä ja matka kohti ohuempia maailmoja on edennyt pitkälle, entistä pienemmillä asioilla on entistä suurempi merkitys. Ohuemmilla energian tasoilla pienikin jyvänen on raskas ja vetää alaspäin kuin lyijy.

Useilla ihmisillä on ongelmia maadoittumisen kanssa. Ne johtuvatkin usein tästä asiasta. Sisälläsi on osa, joka sanoo: ”en tahdo olla täällä”, etkä silloin olekaan täysin täällä. Mielesi ja sielusi yrittävät tavallaan paeta, vaikkapa tähteläisten luokse tai jonnekin minne kaipaat, joka ei ole maapallon todellisuudessa. Kutsumme tätä haasteeksi maadoittua. On myös paljon tämän kaltaisia tapauksia, joiden takana on paljon murheellisia elämiä, joissa on koettu todella raskaita asioita joita ollaan vasta käsittelemässä.

Maadoittumattomuus näkyy parhaiten alimpien chakrojen alueella, eli juuri- ja sakraalichakran alueella. Kun lähdemme katsomaan asiaan tästä näkökulmasta, voimme usein löytää pelkoja ja tukoksia, jotka voivat kummuta tästä ja menneistä elämistä.

Siksi sanonkin, että tämän puolen kehittäminen itsessäsi on ensiarvoisen tärkeää halutessasi edetä omalla tietoisuuden polullasi entistä enemmän kohti korkeampia energioita ja onnellisempaa elämää.

Ihmiskuntaa saa rakastaa. Ihmisenä olemista saa rakastaa. Kiitos, että saat olla ihminen. Tämä kaikki edesauttaa ja alkaa parantamaan sisäistä haavaasi, joka liittyy fyysisenä olentona elämiseen.

Jos tahdot apua ja tukea ihmisyyden rakastamisessa, varaa aika kanssani ja katsotaan mikä estää ja rajoittaa sinua vielä fyysisoimasta entistä korkeampia puoliasi ihmiselämääsi.

Siirry sivun alkuun