Konsultointi

Tahdotko oppia syvemmin omasta tähtikartastasi? Vai tahtoisitko saada tukea ja ohjausta omalla henkisen kasvun polullasi? Vai olisiko kurkistus omaan sielun historiaasi ennemmin mieleesi?

Autan ihmisiä tavoilla, jolla minua on autettu. Jaan tällä tavoin tietoa, taitoa ja energiaa.

Astrologia & itsetuntemus

Kun tahdot muuttaa ja kehittää omaa elämääsi ja tietoisuuttasi, jotta elämänlaatusi kohonisi sekä, että selittämättömät asiat voisivat alkaa saamaan mahdollisia vastauksia. Itsensä todella tunteminen on oiva taito näissä asioissa. Tähän on onneksi paljon erilaisia keinoja, tärkeintä on ottaa vastaan ja kuunnella. Suosittelen astrologiaa!

Oma yhteytesi

Uskon, että jokaisen ihmisen on mahdollista lähentyä ja yhdistyä omalla, itselleen sopivalla tavalla ja tahdilla omaan korkeimpaan minään. Jokainen ihminen omaa korkeamman minän. Joka on viisas, kaunis, rakkaudesta ja tahtoo pelkästään hyvää kaikille, tietysti unohtamatta itseään. Kaikki tämä tieto mikä on jo sinussa olemassa odottaa käyttöönottoaan. 

Tavoitteellinen työskentely

Tavoitteena on katsoa useampi kuin yksi askel taaempaa itse kokonaisuutta. Koska sinä olet laaja kokonaisuus. Sinun nykyinen elämäsi ei määräydy vain tämän elämän asioista. Siksi monet selittämättömät asiat voivat saada selkeyttä kun otetaan tarpeeksi syvällinen näkökulma hengen suunnasta, ihmisen puolta tietysti unohtamatta. 

Tietoisuus & oppiläksyt

Oman tietoisuutesi kehittäminen on onnellisen elämän tae. Mitä enemmän ymmärrät, sitä vähemmän pelkäät. Mitä vähemmän pelkäät, sitä enemmän nautit ja olet onnellisempi nyt-hetkessä. Tietoisuutta voi kehittää monella tavalla: elämällä, kokemalla, lukemalla, kuuntelemalla, hyväksymällä, noh, ylipäänsä pitämällä mielen avoinna ja kysymällä, mitä voisin oppia tänään?

Mitä konsultaatio tarkoittaa?

Konsultaatio tarkoittaa kahden keskistä keskustelutilannetta, jossa keskustelun kautta lähestymme kulloinkin mitäkin aihetta. Olkoon se astrologia, elämäsi oppiläksyt tai jokin muu. Tapahtuma on vuorovaikutuksellinen.  Konsultaation aikana toimin asiantuntijan tapaan etsien vastauksia, jakaen näkemyksiäni sekä ohjaten sinua parhaalla mahdollisella tavalla.  Jaan tietoani, taitoani sekä kanavoin. Tahdon auttaa sinua kasvamaan kohti todellista minääsi, joten konsultaation aikana keskitytään aiheisiin, jotka todella tukevat sinua, kasvuasi ja elämääsi.

Siirry sivun alkuun