Lyydia Luomanmäki

Terve, minä olen Lyydia Luomanmäki. Itsekehitys on erityisalaani, ainakin jos lasketaan siihen käytettyjä tunteja 😀

Olen tutkinut energian käyttäytymistä jo 15 vuoden ajan. Astrologiaa olen opiskellut 10 vuotta. Elämäni mullistui yläasteikäisenä kun huomasin, ettemme eläkään yksin tässä ihmisten maailmassa. On olemassa korkeampia olevaisuuden ja todellisuuden tasoja, joista olemme itse alunperin kotoisin. Ja itsekehitys on avain näiden maailmojen tutkimiseen omamme lisäksi.

ARTIKKELEITA
Hieman
Tarinaani

Eräänä päivänä peruskoulussa ollessani minua lähestyttiin toisen maailman suunnasta, ja aloin saada sieltä viestejä. Älyllinen mieleni totesi tilanteen vain mielenkiintoiseksi ja aloin testailemaan tätä yhteyttä. Samalla minua alettiin tietämättäni myös kasvattaa tältä ”toiselta puolelta” käsin. Käytän sanaa ”tietämättä” tarkoituksella, koska en todellakaan teini-ikäisenä ajatellut tai tajunnut asian todellista laitaa. 

Sisäisen kasvun ja itsekehityksen maailma tuotiin eteeni kuin pakkopulla.  Tunsin joutuneeni kuin tiukkaan yksityisopetukseen, jossa minusta tahdottiin koulia onnellisempi, tietoisempi, ymmärtäväisempi ja tasapainoisempi versio itsestäni. Sisäinen tutkijani totesi etteihän tämmöistä kokemusta voisi jättää väliin mistään hinnasta, mutta samalla teini-minäni halusi haistattaa pitkät sille kaikelle. Ja niinhän se tekisin – monta kertaa. Siitä huolimatta ”yksityisopetus” jatkui. Ihmettelin, että mikä voima jaksaa kuunnella tätä kettuilua. 

Ajattelin kokemuksieni olevan vain mielenkiintoisia ja tutkimisen arvoisia, koska olin silloin täysin ateisti ja elämänkatsomukseni oli puhtaan tieteellinen. Olin silti avaramielinen ja olen aina rakastanut oppia uutta, ja niinpä tämä kaikki uusi mitä kohtasin olikin todella suuri mahdollisuus oppia uutta. 

Opin, että rakkaus on totta. Minua autettiin löytämään rakkaus, hyväksyntä ja ymmärrys itseäni kohtaan, ja tämä muutti minut kokonaan. Aloin ymmärtämään syvemmin ihmisen sisäisen maailman eli henkisyyden merkityksen ateistina. Aiemmin pidin sitä rajoitteena, kunnes tajusin että suurimmat voimavarat kumpuavat sisimmästämme. 

Jossain vaiheessa tajusin koko jutun juonen ja miksi niin nuorena jouduin moiseen koulintaan, noh, syyhän onkin nyt ilmiselvä. Minun kuuluu ILMAISTA itseäni ja JAKAA kokemuksiani, ajatuksiani, visioitani, oppimaani sekä energiaani. 

Siksi olenkin ajautunut tekemään sitä mitä teen. Koulutan, puhun ja jaan. Autan ihmisiä olemaan onnellisempia, ymmärtäväisempiä, tietoisempia ja tasapainoisempia versioitaan itsestään. Tämä tapahtuu itsekehityksen kautta.

Ole hyvä siis universumi. Nyt teen sitä! 😀

Siirry sivun alkuun