Mitä energiahoito on?

Energiahoitoja on monenlaisia, ehkäpä yhtä monta kuin on tekijöitäkin. Mikä energiahoitoja kuitenkin yhdistää on se, että siinä hoidetaan ihmistä energialla. Tarkoitus voi vaihdella fyysisen vaivan hoitamisesta menneiden elämien puhdistamiseen. Toiset hoitajat eivät näe mitään energioita, hahmoja tai vastaavaa, mutta he saattavat tuntea käsiensä välittämän energian paineen tai pistelyn tuntemuksina kämmenissään. Toiset hoitajat voivat saada tietoa suoraan mieleensä hoidettavan kohteista, toiset taas voivat nähdä energian tai aistia sen jollain muulla tavalla. Kirjo on laaja. Toiset tietävät jo etukäteen mitä tekevät, toiset taas tekevät täysin ohjauksessa. Toiset ovat opiskelleet energiahoitoa jonkun alaisuudessa ja noudattavat tiettyä tekemisen kaavaa, sen kummemmin itse sooloilematta. Toiset ovat hiljaa, toiset taas puhuvat havainnoistaan. Yleensä hoidon yhteydessä, sen aikana tai hoidon jälkeen keskustellaan hoidon aikana ilmenneistä aiheista.

 

Energiahoidolla voi olla myös eri tavoitteita. Joskus hoito voi olla avaava tai tasapainottava, mutta hoidon päämääränä voi olla myös syväpuhdistava tai parantava vaikutus.

Kaiken tämän lisäksi jokainen hoitaja on yksilö ja omaa omanlaisensa elämän ja energian. Uskonkin että vetovoiman lain mukaisesti ihminen löytää resonanssin avulla juuri omille energioilleen sopivan energiahoitajan juuri oikeaan aikaan. Joskus kuitenkin käy niin, ettei hoito tunnu juuri miltään – ihmisellä ei välttämättä ole luontaista herkkyyttä. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että kyseinen henkilö tarvitsee enemmän aikaa, ja on hyvin todennäköistä, että hoidossa esiin nousevat teemat nousevat hänen elämässään myöhemmin ajankohtaisiksi. Energia on herätetty ja pistetty liikkeelle, jolloin heijastuksen lain mukaisesti universumi tarjoaa tilaisuuden käsitellä esiin nousseita teemoja elämän ihmisten ja tilanteiden avulla.

Voi jopa käydä niin, että energiahoidon yhteydessä nousee hyvinkin herkkiä ja syviä haavoja – asiakas voi jopa suutahtaa, jos hoitaja kanavoidessaan puhuu liian isosta asiasta liian pian, mikä loksahtaa syvälle asiakkaaseen. Voi olla että kyseinen ihminen on vasta vuosien päästä valmis myöntämään tämän haavan ja avautumaan sille – mutta hoitaja oli kuitenkin ensimmäinen, joka nosti asian esiin selkeämmin. Tämän vuoksi hyvä energiahoitaja on hienotunteinen, hyväntahtoinen, selkeä asiassaan ja kunnioittaa asiakkaan henkilökohtaista tahtia. Annetaan asioiden tulla oikeaan aikaan ja oikealla tavalla. Mutta joskus tässä maailman ja elämän näyttämöllä – tässä tapauksessa töksäyttävänä energiahoitajana – suuri rakkauden teko on olla se, joka sanoo suoraan kaunistelematta asian niin kuin se on. Tämä voi olla se käännepiste yksilön elämässä, josta myöhemmin kiitellään. Kaikki asiat eivät ole niin yksinkertaisia, että niiden todelliset vaikutukset näkisi heti.

Ihmiset voivat hakea eri asioita hakeutuessaan energiahoitoon. Se on hoitomuotona sellainen, joka sopii jokaiselle. Se on lempeä, hienovarainen ja puhdistava. Ihminen on kuin sipuli, ja hoidon aikana ihmistä kuin kuoritaan kerros kerrokselta. Kuinka syvälle tässä prosessissa päästään vaihtelee yksilöittäin. Jos asiakas on epäluuloinen ja vastahakoinen mutta silti tullut hoitoon, energialla yleensä kestää kauemmin saavuttaa asiakas, koska asiakkaalla on kuin energeettiset suojamuurit pystyssä. Yleensä nämä vähenevät, kun asiakas rentoutuu ja luottaa hoitajaansa.

Jos tahdot kiihdyttää omaa puhdistuksen polkuasi ja löytää yhteyden omaan korkeimpaan minääsi, tällöin hyvä valinta on syväpuhdistava hoitomuoto, jossa mennään syvimpiin kohtiisi, menneisiin elämiisi ja kauemmaskin. Muulloin suosittelen tasapainottavaa ja avaavaa hoitomuotoa.

Lopuksi sanon vielä henkilökohtaisen suositukseni liittyen energiahoitajiin: valitse sellainen, joka tekee työtään sydämestään ja palvelee Pyyteetöntä Rakkautta. Tällöin tiedät, että kanavoitu energia on korkeaa ja hän tekee parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Siirry sivun alkuun