Mikä ihmeen henkinen kasvu?

Pääkohdat & tiivistelmät

Synnymme aina uudelleen ja uudelleen, kunnes olemme keränneet riittävästi kokemuksia, oppia ja ymmärrystä itsestämme, toisistamme, ympäristöstämme ja tietysti ennen kaikkea rakkaudesta. Yhdistyäksemme takaisin korkeimpaan minäämme.

Korkein minäsi

On todellinen olomuotosi. Mikä sitten erottaa ihmisen todellisesta korkeasta muodostaan? Näitä asioita ovat muunmuassa käsittelemättömät tunteet ja kokemukset. tiedon puute, anteeksiantamattomuus ja pelot. Lue lisää tästä aiheesta klikkaamalla otsikkoa.

Ihmisyys
& Arki

Olemme ihmisiä tarkoituksella. Arki on egomme ohella yksi suurista lahjoistamme ja työkaluistamme. Se mikä erottaa mukavan arjen haastavasta arjesta on oikeanlainen luomistyö. Arki on nimittäin mittarimme omasta energiastamme, tietoisuudestamme ja luomistyöstämme.

Sielun karma
& Oppiläksyt

Virheitä ei ole olemassa, on vain kokemuksia. Suhtautumisemme määrää, ovatko ne virheitä vai ei. Sielullasi on omanlaisensa oppiaiheet, mikä värittää paljon elämäsi suuntaa ja tapahtumia, etenkin toistuvia tapahtumia. Karma taas on hieman erillinen asia oppiläksyistä.

Egosi

Elämä on tarkoitettu elettäväksi. Arjen ja ihmisyyden vaikeimpien puolien kieltäminen vaikeuttaa sinua saavuttamasta todellista potentiaaliasi. Tieto ja oppi henkisistä asioista ei poista fyysisiä tarpeitasi ja kuin taikaiskusta muuttaisi egoasi "täydelliseksi". Ego on tärkein työkalusi tutustuessasi itseesi ja elämääsi.

Sielusi
Historia

Olet voinut elää monenmonia elämiä mitä moninaisimmissa ympäristöissä, sillä sielusi syntyy uudelleen. Samalla kerrytät kokemuksia, yhteyksiä ja muistoja. Paljon kertyy myös ikäviä konflikteja, traumoja ja vahvoja tunnekokemuksia jotka jäävät yleensä alitajuntaasi vaikuttamaan päätöksiisi, reaktioihisi ja suunnitelmiisi. Olet elettyjen elämiesi summa.

Pyyteetön
Rakkaus

On mistä olemme kaikki alunperin kotoisin. Matkaa ja aikaa on kertynyt siitä kun sielusi kipinä on lähtenyt omalle tutkimusmatkalleen universumiin. Väsyttävän matkan aikana unohdamme alkuperäisen, korkean ja rakkaudentäyteisen tosimuotomme. Sinun on tarkoitus palata tähän tietoisuuden tilaan omassa elämässäsi juuri omalla tavallasi.

Elämä

Elämä on sielun matka itseensä. Olemme täällä oppimassa ja kasvamassa. Toiset tietoisesti ja toiset tietämättään. Tyylejä on monia, mutta jokainen niistä on juuri oikeanlainen kantajalleen. Toinen ei halua edes ajatella minkään henkisen olemassaoloa uppoutuen arkeensa. Toiset taas keskittyvät vahvasti henkeen, ehkä jopa unohtaen arjen ja ”tosielämän”. 

Minusta on parasta yhdistää nämä kaksi asiaa.  Tuoda se kaikki tuolta ylhäältä tänne alas – ankkuroida se elämääsi. 

Siirry sivun alkuun