YRITTÄJILLE

Yrityspalveluja henkiseltä yrittäjältä henkisille yrittäjille

Kun opiskelin yrittäjän ammattitutkinnon 2018, mieleeni ei juolahtanut kuinka monia henkisiä yrittäjiä tulisin tapaamaan, jotka tarvitsevat tukea ja apua ei vain henkisiin asioihin, vaan myös toimintaan henkisenä yrittäjänä.

Nimittäin kynnys kysyä tai pyytää apua yritysmaailmassa voi olla suuri, kun oma näkemys ja arvomaailma poikkeavat valtavirrasta huomattavasti.  

Olen pyörittänyt mielessäni jo kauan ajatusta palveluiden tarjoamisesta nimenomaan henkisille yrittäjille, koska se on aihe, mikä on lähellä omaa sydäntäni. 

Verkkosivut & koulutusalustat

Teen tilauksesta New Zenler-pohjaisia verkkokoulutusalustoja, sekä WordPress-pohjaisia verkkosivuja. Tutustun sinuun ja ammennan sinusta energiaa, jonka kanavoin verkkosivuillesi unohtamatta hakukoneoptimointia ja käytettävyyttä.

Kauniit ja sinulta näyttävät sivut auttavat sinua ilmaisemaan itseäsi, palveluitasi ja viestintääsi. Verkkomyyntiä unohtamatta. Jos olet kiinnostunut, varaa 60 min konsultaatio kanssani, jolloin kartoitamme tarpeesi ja voin tehdä tarjouksen. Saat konsultaation veloituksetta. 

Tässä muutamia tekemiäni sivustoja:

New Zenler

reettaenroos.fi

naturalwell.fi

korhonenjuha.com

WordPress

lyydial.fi

kejr.fi

Tai laita mailia:
laavissa@gmail.com