Ystävyyttä yli elämien

Kun tapasit ensimmäistä kertaa hyvän ystäväsi, loksahtiko jokin kuin itsestään paikalleen? Oliko sinulla tunne, että olisitte tunteneet jo aikaisemmin? Huomattavasti kauemminkin? Kykenette ymmärtämään toisianne keskimääräistä helpommin, ja kommunikointi on huomattavasti vaivattomampaa kuin muiden ihmisten kanssa. Välillänne on jotain sanatonta viestintää ja saatte toistenne olon mukavaksi ja lämpimäksi. 

Tällöin on hyvin todennäköistä, että olette tunteneet toisenne jo aiemmista elämistänne eli aiemmista sielunne inkarnaatioista. Olette voineet olla sisaruksia, naapureita, kumppaneita, aviopari, työkumppaneita tai rintamakavereita. Tai näitä kaikkia ja vielä enemmänkin useiden vuosisatojen tai -tuhansien ajan. Ei siis ihme, että tavatessanne tässä elämässä oli läsnä vahva tunne yhteenkuuluvuudesta, koska olette olleet niin paljon yhdessä. 

Tämä ilmiö selittää myös osittain sen, miksi joidenkin ihmisten kanssa taas ei natsaa mitenkään. Voi olla, että ette olekaan tavanneet koskaan aiemmin ja olette niin eri aaltopituudella, että teistä tuntuu kuin teillä ei olisi toisillenne mitään tarjottavaa. Tietenkään koskaan ei voi sulkea pois sitä mahdollisuutta, että tunnettekin menneestä elämästä jonkin ikävän tapahtuman merkeissä – se voi olla murha, aviorikos, varkaus, uhkaus tai mikä tahansa negatiivinen tapahtuma, joka meni pahasti tunteisiin. Tällöin uudelleen tavatessa ei ole ihme, jos mielen täyttää ensimmäisenä epäluulo. Teillä voi olla jokin kana kynittävänä. 

Jossain tapauksissa voi puhua sielunperheestä, eli sieluista jotka syntyvät läpi elämien toistensa läheisyyteen useissa eri hahmoissa. Tämä on erittäin hyvä keino näille sieluille kehittyä ja kasvaa tavallaan rauhassa ja turvassa omien tuttujensa kanssa. Ennen syntymää sovitaan vaikka: “Hei. Olepa sinä tällä kertaa isä ja minä olen poika. Seuraavalla kierroksella voisimme kokeilla toisinpäin.” Asetelmia on monenlaisia, mutta se mikä on tärkein keino tunnistaa omia sielunperheen jäseniä on yhteyden tunteminen. Suhde on erilainen, mutta sitä voi olla hankala sanoin kuvailla tarkasti, koska kyseessä on paljon näkymätöntä. 

Ystävyys joka jatkuu ja kestää yli elämien on suuri voimavara ja valtavan suuri siunaus molemmille. Olette todennäköisesti kiusanneet, rakastaneet, vihanneet ja taas antaneet anteeksi toisillenne. Olette voineet näyttää kaikki tunteenne toisillenne, ja se on johtanut siihen pisteeseen, että olette hitsautuneet vankkumattomiksi. Yhteiseen menneiden elämien historiaanne mahtuu varmasti välirikkoja, draamaa, koettelemuksia ja taas yhteenpalaamisia. Sanotaankin, että se kuka pystyy tekemään “hirveimmät” teot sinua kohtaan on mitä todennäköisimmin tuolla korkeammista maailmoista katsottuna yksi läheisimpiä sieluja sinulle. 

Ennen syntymäämme sovimme elämänsuunnitelman yhdessä Pyyteettömän Rakkauden kanssa. Tällöin sovimme myös kaikki tapahtumat ja yhteydet elämässämme. Yhdessä mestarien kanssa katsotaan, mitkä kokemukset saisivat sinut kasvamaan ja kohtaamaan elämäsi aikana tarvittavat asiat sielusi ja onnellisuutesi kehittämiseksi. Suunnitelmaa laatiessa sitten kysytään isoon ääneen: “Hei! Kuka nyt ilmoittautuu vapaaehtoiseksi olemaan kiusankappale hänen elämässään tähän aikaan ja näissä tapahtumissa?” Ja sieltä mitä todennäköisimmin ne rakkaimmat ja lähimmät sielunystävät ilmoittautuvat tähän tehtävään puhtaasta rakkaudesta. Onhan tällä olemisen tasolla vain rakkaus – ego on se, jonka on vaikea käsittää tämän tasoisia asioita sekä motiiveja.

Teille on sielunystävänne kanssa kehittynyt ehdoton luottamus, joka on vuosituhansien saatossa saavuttanut kauniin muotonsa. Olette toisillenne tukena. Toimitte tarpeen vaatiessa rehellisinä peileinä. Jaatte viisauttanne ja näkemystänne toisillenne ja tiedätte, että mikään voima ei pysty muuttamaan tätä yhteyttä. Se jos jokin on todellista ystävyyden taikaa.

Siirry sivun alkuun